Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een tuinontwerp voor uw tuin in regio Den Bosch

Het ideale tuinontwerp voor uw tuin in de omgeving Den Bosch kunt u zeer deskundig laten maken door het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers. Een tuin laten ontwerpen die precies bij uw wensen past, is uiteraard van belang om nog lang van uw toekomstige tuin te kunnen genieten. Of het nu gaat om het ontwerpen van landelijke, moderne of eenvoudige tuinen: wij zetten graag onze creativiteit en vakkennis in om een tuinontwerp op basis van uw wensen en budget te maken.

Waarom en waarvoor wilt u een tuinontwerp laten maken?

Net als de inrichting van een huis is ook de aanleg van een tuin een persoonlijke aangelegenheid. Wanneer u een tuinontwerp wilt laten maken door een expert, wilt u dus ook dat dit met persoonlijke aandacht gebeurt. Wilt u een tuinontwerp voor een landelijke tuin of denkt u erover om een onderhoudsvriendelijke tuin te laten ontwerpen, zodat u zonder al te veel tijd en moeite kunt genieten van een mooie tuin? Wat u ook overweegt, wij lopen als ervaren tuinarchitect alle vragen en opties met u door. Vragen die wij als hovenier aan u stellen zijn:

  • Denkt u erover om uw tuin eens grondig aan te pakken? 
  • Bent u niet tevreden over de inrichting van uw tuin, maar vraagt u zich af hoe dit te verbeteren valt?
  • Wilt u een nieuwe tuin aanleggen?
  • Is de omgeving rondom uw bedrijf of instelling toe aan een vernieuwing of groeninrichting?
  • Is uw plantsoen toe aan een opknapbeurt?
  • Heeft uw tuinarchitect een tekening gemaakt en zoekt u hulp bij de uitvoering en beplantingskeuze?
  • Wilt u elementen toevoegen aan uw tuin zoals een vijver, een kinderspeeltoestel, een schutting of misschien een zwembad?

Profiteer van deskundig advies voor uw landelijke of moderne tuinontwerp

Een landelijke, onderhoudsvriendelijke, moderne of andersoortige tuin laten ontwerpen, begint uiteraard met deskundig advies op het gebied van tuinen. Dit geven wij onder meer over de inrichting, beplanting en aanleg van uw tuin. In een gesprek, waarin we bij u thuis de situatie bekijken, bespreken we uw wensen en adviseren wij u over de mogelijkheden binnen uw budget. We tekenen daarna een voorstel uit dat we vervolgens natuurlijk ook met u bespreken. Vaak leidt dit tot verrassende oplossingen met gebruik van stijlvolle, fraaie elementen! Een tuinontwerp voor een landelijke of moderne tuin laten maken, kan bij ons dus op de meest nauwkeurige manier, en altijd in overleg met u.

Doe alvast inspiratie op voor uw tuin

Heldere communicatie, het houden aan afspraken en kwaliteit leveren, dat is wat u kunt verwachten wanneer u een tuinontwerp laat maken en uw tuin laat aanleggen door het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel. Wij hebben door de jaren heen al veel mooie tuinen mogen ontwerpen en aanleggen, en helpen ook u graag verder met het onderhouden van uw tuin. Plan een afspraak met ons in door te bellen naar 073-551 46 98, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl. Bekijk ook eens onze afgeronde projecten om inspiratie op te doen op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van onderhoudsvriendelijke tuinen, zodat wij uw tuin zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.