Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Bedrijfstuin laten aanleggen

Een bedrijfstuin laat u uiteraard op de meest professionele wijze aanleggen, in welke omvang dan ook. Hiervoor schakelt u Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in St. Michielsgestel in. Wij begeleiden u gedurende het volledige project, van het eerste idee en de ontwerpfase tot de complete realisatie en het onderhoud van de bedrijfstuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor het aanleggen van uw bedrijfstuin te bespreken.

Een bedrijfstuin aanleggen in iedere denkbare vorm

Een bedrijfstuin is een van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Voordat een bezoeker het gebouw betreedt, loopt hij of zij eerst door een omgeving die een esthetisch effect heeft. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf professionaliteit en gastvrijheid uitstraalt, of het nu gaat om een moderne, strak vormgegeven tuin of juist een tuin met een meer bosrijke sfeer. Bent u benieuwd naar onze diensten omtrent het aanleggen van uw bedrijfstuin? Wij leggen u graag uit hoe wij de voorbereiding en realisatie van de tuin aanpakken. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld vijvers, bestrating en andere mooie elementen.

Duidelijke communicatie en een persoonlijke aanpak

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en inrichten van complete tuinen op maat. Hierbij geven wij prioriteit aan heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Bekijk onze verschillende projecten uit het verleden en doe alvast inspiratie op voor uw toekomstige tuin. Neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 073-551 46 98. Ook kunt u het contactformulier invullen, of een e-mail sturen naar info@erickuijpers.nl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.