Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Bedrijfstuin laten aanleggen

Een bedrijfstuin laat u uiteraard aanleggen op de meest professionele wijze, in welke omvang dan ook. Voor de tuinaanleg voor uw bedrijf schakelt u de vakmensen van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel in. Wij begeleiden u gedurende het volledige project, van het eerste idee en de ontwerpfase tot het aanleggen en het onderhoud van de bedrijfstuin. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor het aanleggen van uw bedrijfstuin te bespreken.

Een bedrijfstuin laten aanleggen is in iedere denkbare vorm mogelijk

Een bedrijfstuin is een van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Voordat een bezoeker het gebouw betreedt, loopt hij of zij eerst door een omgeving die een esthetisch effect heeft. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf professionaliteit en gastvrijheid uitstraalt, of het nu gaat om een moderne, strak vormgegeven tuin of juist een tuin met een meer bosrijke sfeer. Bent u benieuwd naar onze diensten omtrent het aanleggen van uw bedrijfstuin? Wij leggen u graag uit hoe wij de voorbereiding en realisatie van de tuinaanleg voor uw bedrijf aanpakken. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het laten aanleggen van vijvers, bestrating en andere prachtige elementen. Wij regelen de complete tuinaanleg voor uw bedrijf!

Ervaar onze persoonlijke aanpak in de tuinaanleg voor uw bedrijf

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen op maat. Hierbij geven wij prioriteit aan heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Bekijk onze verschillende projecten uit het verleden en doe alvast inspiratie op voor uw toekomstige tuin. Neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 073-551 46 98. Ook kunt u het contactformulier invullen, of een e-mail sturen naar info@erickuijpers.nl. Onze hoveniers beantwoorden uw vragen over het laten aanleggen van een bedrijfstuin graag.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.