Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Uw tuin aan laten leggen

Complete realisatie van uw tuin- of groenproject

Bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in Sint-Michielsgestel kunt u terecht wanneer u een complete tuin aan wilt laten leggen, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuwe voortuin of achtertuin. Wij voeren de plannen voor het aanleggen van uw nieuwe, eventueel onderhoudsvriendelijke tuin, zoals een voortuin, achtertuin of andere groenomgeving van a tot z uit. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring met alle mogelijke werkzaamheden die te maken hebben met tuinaanleg: bestrating, schuttingen, graafwerkzaamheden, constructie, bemesting, beplanting. U kunt dus een nieuwe tuin volledig laten aanleggen en inrichten door ons enthousiaste hoveniersteam.

Uw tuin door ons aan laten leggen? Wij zetten ons uitgebreide machinepark in

Wanneer u overweegt uw tuin te vernieuwen, is kiezen voor onze tuinaanleg in Den Bosch een uitstekende keuze. Of u nu een complete nieuwe tuin wilt laten aanleggen, inrichten of onderhouden: wij werken bij elk project volgens de laatste stand der techniek en volgens de wettelijke voorschriften en milieueisen. Als professionele hovenier beschikken wij over een uitgebreid machinepark in eigen beheer voor het aanleggen van uw nieuwe tuin: of het nu een voortuin, achtertuin of ander project is! Als wij bij u aan het werk gaan, bent u dus ervan verzekerd dat wij de realisatie efficiënt en met de modernste middelen zullen uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een moeilijk bereikbare achtertuin waar graafwerkzaamheden verricht dienen te worden? Wij hebben een minigraver die door elke poort kan! Zo kunnen projecten zonder extra kosten of vertraging uitgevoerd worden. Met professionele tuinaanleg bij u thuis in Den Bosch kunt u uw buitenruimte compleet transformeren, waardoor deze niet alleen mooier wordt, maar ook functioneler. Uw tuin aan laten leggen laat u dus met een gerust hart aan ons over. We vertellen u graag meer over de kosten voor uw tuinaanleg en over de uiteenlopende mogelijkheden.

Kies voor de beste tuinaanleg van Den Bosch

Of het nu gaat om een moderne, klassieke of natuurlijke stijl, onze experts in tuinaanleg in Den Bosch begrijpen uw unieke wensen en zetten deze om in een praktisch en esthetisch tuinontwerp. Door te kiezen voor kwalitatieve tuinaanleg in Den Bosch, investeert u in een tuin die niet alleen nu prachtig is, maar ook in de toekomst zijn charme en functionaliteit behoudt. Behalve dat wij gespecialiseerd zijn in professioneel en periodiek tuinonderhoud, bieden wij ook nog andere opties. Informeer bijvoorbeeld naar de mogelijkheid om door ons een nieuwe, compleet onderhoudsvriendelijke voortuin, achtertuin of andere tuin te laten ontwerpen, aanleggen en inrichten. Wij garanderen u een tuin die er heel het jaar door prachtig bij ligt, maar waar u niet veel moeite in hoeft te steken. Daarbij geven wij u advies over de meest passende materialen voor uw tuinontwerp en bieden we tips om uw tuin als nieuw te houden.

Zwembadaanleg

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten aanleggen van een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin. De laatste jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het aanleggen van zwembaden. Dit betekent vaak een compleet idee over de (her-)inrichting van uw tuin. Een zwembad als object in uw tuin heeft behalve het ongekende plezier en genot immers ook een esthetische waarde! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aan laten leggen en het laten inrichten van uw tuin met zwembad? Wij leggen deze graag aan u voor. Zo kunt u met gerust hart uw tuin aan laten leggen.

Maak een afspraak op locatie

Voor al uw vragen over het laten aanleggen van een nieuwe en eventueel onderhoudsvriendelijke tuin en het inrichten hiervan, kunt u terecht bij onze specialisten. Wij bieden tevens onze diensten aan bedrijven aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl. Voor meer informatie over de mogelijkheden rondom het aan laten leggen van een tuin bekijkt u onze afgeronde projecten.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.