Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Uw tuin aan laten leggen, de complete realisatie van uw tuin- of groenproject

Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in St. Michielsgestel is een complete dienstverlener wanneer u uw tuin aan wilt laten leggen. Wij voeren de plannen voor het aanleggen van uw nieuwe, eventueel onderhoudsvriendelijke tuin of groenomgeving van A tot Z uit. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring met alle mogelijke werkzaamheden die te maken hebben met tuinaanleg: bestrating, schuttingen, graafwerkzaamheden, constructie, bemesting, beplanting. U kunt dus uw nieuwe tuin zeer volledig laten aanleggen en inrichten door ons enthousiaste hoveniersteam.

Uw tuin door ons aan laten leggen? Wij zetten ons uitgebreide machinepark in

Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, inrichten of onderhouden, wij werken bij elk project volgens de laatste stand der techniek en volgens de wettelijke voorschriften en milieueisen. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark in eigen beheer! Als wij bij u aan het werk gaan, bent u dus ervan verzekerd dat wij de realisatie efficiënt en met de modernste middelen zullen uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een moeilijk bereikbare achtertuin waar graafwerkzaamheden verricht moeten worden? Wij hebben een minigraver die door elke poort kan! Zo kunnen projecten zonder externe kosten of vertraging uitgevoerd worden. Uw tuin aan laten leggen kan dus bij ons op een zorgeloze en op elke mogelijke manier.

Een onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen

Behalve dat wij gespecialiseerd zijn in professioneel en periodiek tuinonderhoud, bieden wij ook de mogelijkheid om door ons een nieuwe onderhoudsvriendelijke tuin te laten ontwerpen, aanleggen en inrichten. Wij garanderen u een tuin die er heel het jaar door prachtig bij ligt, maar waar u niet veel moeite in hoeft te steken. Hierbij geven wij u advies over de meest passende materialen en bieden we tips om efficiënt uw tuin als nieuw te houden.

Zwembadaanleg

De laatste jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het aanleggen van zwembaden. Dit betekent vaak een compleet idee over de (her-)inrichting van uw tuin. Een zwembad als object in uw tuin heeft behalve het ongekende plezier en genot immers ook een esthetische waarde! Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten inrichten van uw tuin met zwembad? Wij leggen deze graag aan u voor.

Maak een afspraak op locatie

Voor al uw vragen over het laten aanleggen van een nieuwe en eventueel onderhoudsvriendelijke tuin en het inrichten hiervan, kunt u terecht bij onze specialisten. Ook bieden wij onze diensten aan bedrijven aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.