Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Uw tuin professioneel laten onderhouden

Een fraaie tuin dient u zorgvuldig te laten onderhouden. Het is een goed idee om dit door echte professionals te laten doen. Misschien heeft u weinig tijd vanwege uw werk of ontbreekt het u aan groene vingers? Wellicht is het werk u te veel of te zwaar en wilt u gewoon een mooie tuin zonder dat het al te veel moeite kost. Uw tuin laten snoeien en vakkundig laten onderhouden, kunt u laten doen door het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel. Wij kunnen bijvoorbeeld eens per maand bij u langskomen voor tuinonderhoud. Al sinds 1988 staan wij voor vakmanschap, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Ons veelzijdige team van enthousiaste hoveniers is pas tevreden als u dat bent!

Op welke manieren kunt u uw tuin door ons laten onderhouden?

Of u nu uw hagen wilt laten knippen, uw bomen of beplanting wilt laten snoeien of uw gras wilt laten onderhouden: u kunt voor iedere tuinwens bij ons terecht. Wij bieden u onderhoudswerkzaamheden op maat aan: van eenmalige ‘opruimacties’, vervanging of het aanpassen van beplanting, periodieke snoeiwerkzaamheden tot tuinonderhoud per week of per maand. Hierdoor ligt uw tuin er het hele jaar prachtig bij en heeft u er zelf geen omkijken naar. Ook voor het onkruidvrij maken en houden van uw (half)verhardingen kunt u bij ons terecht. We doen dit op een milieuvriendelijke manier doormiddel van heet water. Het grondig laten schoonmaken/onderhouden van uw vijver is voor het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers ook geen probleem. Door voor regelmatig tuinonderhoud te kiezen, weet u zeker dat u blijft genieten van een fraaie tuin. Dit is uiteraard ook het geval wanneer u kiest voor een complete tuinaanleg door onze specialisten. Verder kunt u uiteraard voor het laten aanleggen van uw vijver bij ons terecht.

Stel uw vragen over tuinonderhoud per maand direct aan onze experts

Heeft u vragen over tuinonderhoud per maand of het wekelijks laten onderhouden van uw tuin? Of bent u benieuwd naar onze werkzaamheden die wij in uw tuin kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld wanneer u uw hagen wilt laten snoeien of uw tuin onkruidvrij wilt laten maken? Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl. Wij maken vervolgens een afspraak met u om alle mogelijkheden met betrekking tot het laten onderhouden of snoeien van uw tuin te bespreken.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.