Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Tuinarchitect in regio Den Bosch

Wanneer u een tuinarchitect in wilt schakelen voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin, zit u bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel, dicht bij Vught en Den Bosch, zonder twijfel goed. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven vakmensen, die u helpen bij het realiseren van een prachtige tuin. Klein of groot, klassiek of modern: een tuinarchitect uit ons creatieve team gaat iedere tuinuitdaging aan.

Een ervaren tuinarchitect uit ons team ontwerpt graag uw droomtuin voor u

Heeft u al uitgebreid nagedacht over de indeling van uw nieuwe tuin of bedrijfstuin? Dan is het fijn als de mogelijkheden in kaart worden gebracht door een professional. Een tuinarchitect van ons bedrijf gaat graag met u in gesprek om al uw wensen te bespreken en een passend tuinontwerp te maken. Wilt u bijvoorbeeld een terras laten aanleggen in het midden van de tuin? Of wilt u een prachtige grote bloembak als centrum van uw achtertuin laten maken? Het kan allemaal, en een creatieve tuinarchitect uit ons team denkt graag met u mee. Wij ontwerpen niet alleen uw nieuwe tuin: onze vakmensen kunnen tevens uw tuin aanleggen. Als u dat wenst kunnen wij bijvoorbeeld ook een zwembad in uw tuin aanleggen. We vertellen u graag meer!

Zet samen de stap en geniet van een prachtige tuin

Bij het plannen van uw droomtuin is de expertise van een tuinarchitect onmisbaar. Een tuinarchitect kan, met oog voor detail en kennis van landschapsontwerp, uw visie werkelijkheid maken. Of u nu een grootse tuinrenovatie voor ogen heeft of een compacte stadstuin wilt optimaliseren, de tuinarchitect luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een creatief en functioneel tuinontwerp. Samenwerken met een tuinarchitect zorgt ervoor dat elke vierkante meter van uw tuin effectief wordt benut, terwijl de esthetiek en harmonie behouden blijven. Onze hoveniers kijken niet alleen naar het heden, maar ontwerpen een tuin die ook in de toekomst blijft floreren.

Ga in gesprek met een creatieve tuinarchitect

Wilt u uw droomtuin werkelijkheid laten worden met behulp van een creatieve tuinarchitect uit het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98 of een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl. Bekijk om inspiratie op te doen alvast onze afgeronde projecten.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.