Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een vijver op maat laten aanleggen

Heeft u plannen om een vijver te laten aanleggen in uw tuin? Zoekt u een hovenier die dit voor u professioneel én volledig op maat kan uitvoeren? Dan is het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in Sint-Michielsgestel u graag van dienst! Wij zijn een allround hovenier die uw tuin naar uw wens kan ontwerpen, aanleggen en inrichten. Hiervoor gebruiken we een groot aantal verschillende materialen, machines en natuurlijk onze vakkennis. Of u nu een grote of kleine tuin heeft: een vijver kunnen wij in elke gewenste vorm voor u aanleggen.

Welk type vijver wilt u door ons laten aanleggen?

Vijvers kunnen uiteraard in verschillende vormen worden aangelegd, afhankelijk van uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een kleine decoratieve vijver of wilt u een grote zwemvijver laten aanleggen? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen, de kosten voor de aanleg en de uiteenlopende opties te bespreken. Zowel tijdens de fase van het tuinontwerp als de realisatiefase stellen wij een goede communicatie met u centraal. Dit betekent dat wij u gedurende het project nauwgezet op de hoogte houden zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij denken bovendien graag met u mee om het beste resultaat te bereiken. Wilt u tevens het onderhoud van uw vijver of uw volledige tuinonderhoud door ons laten uitvoeren? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen!

Neem contact met uw vijverspecialist op

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een kleine of grote vijver door onze specialisten? Of is uw bestaande vijver aan vernieuwing toe en wilt u nog lang van uw vijver kunnen genieten? Dan zit u bij ons goed! Wij geven u graag inspiratie tijdens een afspraak op uw locatie. U kunt ook alvast onze afgeronde projecten bekijken. Bel naar 073-551 46 98, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen met betrekking tot het laten aanleggen van een kleine of grote vijver.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.