Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een vijver op maat laten aanleggen

Heeft u plannen om een vijver te laten aanleggen in uw tuin? Zoekt u een hovenier die dit voor u professioneel én op maat kan uitvoeren? Dan is Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in St. Michielsgestel u graag van dienst! Wij zijn een allround hovenier die uw tuin naar uw wens kan ontwerpen, aanleggen en inrichten. Hiervoor gebruiken we een groot aantal verschillende materialen, machines en natuurlijk onze vakkennis. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een vijver kunnen wij in elke gewenste vorm voor u aanleggen.

U kunt ieder type vijver door ons laten aanleggen

Vijvers kunnen uiteraard in verschillende vormen worden aangelegd, afhankelijk van uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een kleine siervijver of gaat uw voorkeur uit naar een zwemvijver? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen, budget en de hierbij passende opties te bespreken. Zowel tijdens de ontwerp– als de realisatiefase stellen wij een goede communicatie met u centraal. Dit betekent dat wij u nauwgezet op de hoogte houden gedurende het project en dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij denken bovendien altijd met u mee om het beste resultaat te bereiken. Wilt u tevens het onderhoud van uw vijver door ons laten uitvoeren? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen!

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een kleine of grote vijver door onze specialisten? Of is uw bestaande vijver aan vernieuwing toe en wilt u nog lang van uw vijver kunnen genieten? Wij geven u graag de juiste inspiratie tijdens een afspraak op uw locatie. Bel naar het telefoonnummer 073-551 46 98, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.