Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een zwembad in uw tuin in of nabij Den Bosch

Droomt u van een zwembad in de tuin van uw woning in regio Den Bosch? Het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, helpt u graag bij de realisatie hiervan. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud en gaan geen uitdaging uit de weg. Bent u benieuwd wat voor zwembad wij in uw tuin kunnen aanleggen? Dan vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer.

Een zwembad in uw tuin laten aanleggen door een expert

Laat u een zwembad in de tuin van uw woning aanleggen, dan plukt u hier voor een lange tijd de vruchten van. Wanneer u verkoeling zoekt in de warme zomermaanden, houdt u uw hoofd koel terwijl u heerlijk ontspant in uw eigen zwembad in uw tuin. Maar ook in de wintermaanden kunt u, met de installatie van zwembadverwarming, heerlijk vertoeven in uw (achter)tuin of op uw dakterras. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Bekijk dan eens onze voorgaande projecten en doe tuininspiratie op, of ga met onze hoveniers in gesprek.

Ontdek hoe wij u van dienst zijn

Een zwembad in uw tuin laat u aanleggen door dé tuinspecialist nabij Den Bosch. Het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers bestaat uit enthousiaste professionals die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Wilt u meer informatie inwinnen omtrent onze dienstverlening, bijvoorbeeld over mogelijkheden voor uw tuinaanleg? Of wilt u direct een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.