Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een zwembad in uw tuin in of nabij Den Bosch

Droomt u van een zwembad in de tuin van uw woning in regio Den Bosch? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, helpt u graag bij de realisatie hiervan. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud en gaan geen uitdaging uit de weg. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek meer over onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Een zwembad in uw tuin aanleggen door een allround hovenier nabij Den Bosch

Laat u een zwembad in de tuin van uw woning in of nabij Den Bosch aanleggen, dan plukt u hier voor een lange tijd de vruchten van. Wanneer u verkoeling zoekt in de warme zomermaanden, houdt u uw hoofd koel terwijl u heerlijk ontspant in uw eigen, persoonlijke zwembad. Maar ook in de wintermaanden kunt u, met de installatie van zwembadverwarming, heerlijk vertoeven in uw (achter)tuin of dakterras. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Bekijk dan eens onze voorgaande projecten en doe tuininspiratie op!

Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn

Een zwembad in uw tuin laat u aanleggen door dé tuinspecialist nabij Den Bosch. Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, bestaat uit een gedreven team aan enthousiaste professionals die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Wilt u meer informatie inwinnen omtrent onze dienstverlening? Of wilt u direct een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.