Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Tuininspiratie voor uw tuin in Sint-Michielsgestel

Wanneer u een gebrek heeft aan tuininspiratie, denkt het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel graag met u mee. Iedere tuin is anders, want iedereen heeft unieke wensen. De vormgeving van een tuin is compleet afhankelijk van uw wensen en behoeften. Bent u niet (meer) tevreden met uw tuin en wilt u deze graag onder handen laten nemen door een ervaren professional? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Tuininspiratie opdoen doet u in alle rust bij ons

U kunt ons als uw allround hovenier inschakelen wanneer u tuininspiratie op wilt doen en wilt sparren met een ervaren expert. Met onze groene vingers en oog voor detail, hebben wij al diverse groenprojecten succesvol afgerond. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u daarom voorzien van het juiste advies en u verschillende ideeën voorschotelen. Heeft u er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om een zwembad in uw tuin te plaatsen? Of een kleine vijver? Doe uitgebreid tuininspiratie op en laat ons u onze ideeën voorleggen, dan realiseren wij een tuinontwerp op maat voor u.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden

Wilt u graag tuininspiratie opdoen met de hulp van een ervaren hovenier? Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Leg uw wensen en visie aan ons voor en wij ontfermen ons over de uitvoering. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u direct een afspraak maken om tuininspiratie op te doen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.