Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Tuininspiratie voor uw tuin in Sint-Michielsgestel

Wanneer u een gebrek heeft aan tuininspiratie, denkt Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers uit Sint-Michielsgestel graag met u mee. Iedere tuin is anders, want elk persoon is uniek. De vormgeving van een tuin is compleet afhankelijk van de aanwezige wensen en behoeften. Bent u niet (meer) tevreden met uw tuin en wilt u deze graag onder handen laten nemen door een ervaren professional? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Tuininspiratie opdoen met een ervaren hovenier, gevestigd in Sint-Michielsgestel

Als allround hovenier, gevestigd in Sint-Michielsgestel, kunt u ons inschakelen wanneer u tuininspiratie op wilt doen en wilt sparren met een ervaren expert. Met onze groene vingers en oog voor detail, hebben wij al diverse projecten succesvol afgerond. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u daarom voorzien van het juiste advies en u verschillende ideeën voorschotelen. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om een zwembad of een kleine vijver in uw tuin te plaatsen? Laat ons u onze ideeën voorleggen, dan realiseren wij een tuinontwerp op maat.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden

Wilt u graag tuininspiratie opdoen met de hulp van een hovenier, gevestigd in Sint-Michielsgestel? Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Leg uw wensen en visie aan ons voor en wij ontfermen ons over de uitvoering. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98, een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.