Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Dakterras aanleggen in regio Sint-Michielsgestel

Wilt u graag een dakterras laten aanleggen door een ervaren specialist, gevestigd in Sint-Michielsgestel, nabij Den Bosch? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers is een allround hovenier die dienstverlening aanbiedt van uitstekende kwaliteit. Of u nu interesse heeft in tuinaanleg, -ontwerp of -onderhoud: wij hebben al vele projecten succesvol afgerond en gaan ook graag voor u aan de slag. Ontdek meer over onze dienstverlening.

Een dakterras laten aanleggen door een professional

Wanneer u een dakterras wilt laten aanleggen bij uw woning, zijn wij u graag van dienst. Een dakterras, of daktuin laten aanleggen, zorgt voor een ontspannende plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en in de zomer optimaal kunt genieten van de zonnestralen. Het dakterras kan naar wens worden aangekleed met diverse meubels en accessoires, zoals bloembakken. Maar ook kunt u het terras vullen met verschillende soorten beplantingen. Heeft u geen behoefte aan een extra leefruimte, maar wilt u wel wat groen toevoegen aan uw woning? Kies dan voor een sedumdak.

Laat u ontzorgen door onze specialisten

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een dakterras bij uw woning of (bedrijfs)pand in of nabij Sint-Michielsgestel? Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis, kunnen wij u verzekeren dat wij een dakterras op maat voor u realiseren dat aan al uw wensen voldoet. Wilt u graag meer weten over de kosten? Of heeft u andere vragen? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 073-551 46 98, stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.