Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Tuinaanleg in Den Bosch

Heeft u interesse in tuinaanleg bij uw woning of (bedrijfs)pand in of nabij Den Bosch en zoekt u een specialist die voor u een tuin op maat kan realiseren? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, is een allround hovenier die u kunt inschakelen voor diverse diensten. Of u nu tuinonderhoud wilt laten uitvoeren of tuininspiratie op wilt doen: aan de hand van uw wensen en behoeften, gaan we graag voor u aan de slag. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een tuin op maat door een specialist in tuinaanleg nabij Den Bosch

Heeft u interesse in een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin? Of wilt u bijvoorbeeld een vijver of zwembad laten aanleggen? Wat uw wensen omtrent tuinaanleg ook zijn: als ervaren tuinarchitecten nabij Den Bosch realiseren wij voor u een tuin op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Ons team bestaat uit deskundige professionals die ruime ervaring hebben met diverse werkzaamheden die bij tuinaanleg komen kijken. Denk hierbij aan: bestrating, schuttingen zetten, graafwerkzaamheden, constructies, bemesting, beplating en meer. Gaat u met ons in zee, dan bent u dus verzekerd van een succesvol resultaat en maakt u gebruik van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u tuinaanleg uit handen geven aan een specialist nabij Den Bosch en op deze wijze een tuin op maat realiseren? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, is uw betrouwbare partner. Heeft u specifieke vragen over het aanleggen van een tuin? Of wilt u meer weten over onze onderhoudsdiensten? Stuur dan een e-mail naar info@erickuijpers.nl, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98. Wanneer laat u tuinaanleg realiseren bij uw woning in regio Den Bosch en geniet u van een tuin op maat?

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.