Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Tuinaanleg in Den Bosch

Heeft u interesse in tuinaanleg bij uw woning of (bedrijfs)pand in of nabij Den Bosch en zoekt u een specialist die voor u een tuin op maat kan realiseren? Het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, bestaat uit allround hoveniers die u inschakelt voor diverse diensten. Of u nu tuinonderhoud wilt laten uitvoeren of inspiratie op wilt doen voor uw tuinaanleg: aan de hand van uw wensen en behoeften, gaan we graag voor u aan de slag. Ontdek hoe wij een tuin op maat voor u kunnen creëren.

Een tuin op maat door een specialist in tuinaanleg

Heeft u interesse in een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin? Of wilt u bijvoorbeeld een vijver laten aanleggen? Of toch een zwembad laten plaatsen? Wat uw wensen omtrent tuinaanleg ook zijn: als ervaren tuinarchitecten nabij Den Bosch realiseren wij voor u een tuin op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Ons team bestaat uit deskundige professionals die ruime ervaring hebben met diverse werkzaamheden die bij tuinaanleg komen kijken. Denk hierbij aan: bestrating, schuttingen zetten, graafwerkzaamheden, constructies, bemesting, beplating en meer. Gaat u met onze hoveniers in zee, dan bent u dus verzekerd van een succesvol resultaat en maakt u gebruik van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u uw tuinaanleg uit handen geven aan een specialist en op deze wijze een tuin op maat realiseren? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers is uw betrouwbare partner. Heeft u specifieke vragen over het aanleggen van een tuin? Of wilt u meer weten over onze onderhoudsdiensten? Stuur dan een e-mail naar info@erickuijpers.nl, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073-551 46 98. Wanneer laat u uw tuinaanleg realiseren bij uw woning in regio om te genieten van een tuin op maat?

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.