Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een tuin aanleggen tegen heldere kosten

Wilt u een nieuwe tuin, bijvoorbeeld uw achtertuin, compleet naar wens nieuw laten aanleggen en bent u benieuwd naar de kosten? Geen enkele tuin is het hetzelfde en een nauwkeurig kostenplaatje is nodig om een keuze te kunnen maken. Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in Sint-Michielsgestel, dicht bij Den Bosch, geeft u graag alle nodige informatie nadat uw voorkeuren zijn besproken tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Onze hovenier stelt een offerte op maat voor u op en brengt u uiteraard goed op de hoogte van de kosten die verbonden zijn aan het aanleggen van uw tuin, bijvoorbeeld uw nieuwe achtertuin.

Een tuin aanleggen met scherp zicht op de kosten

Wanneer een hovenier een offerte voor u opstelt, bijvoorbeeld voor een nieuwe achtertuin, wilt u natuurlijk dat alles duidelijk is omtrent de kosten van het aanleggen van uw tuin. Daarom zorgen wij voor een nauwkeurige maatwerkofferte waarin alles duidelijk is. Uiteraard stellen we het met u vastgestelde budget hierbij centraal. Om de ideale tuin aan te leggen binnen het door u gewenste budget, bespreken we op voorhand alles met u op locatie. Wilt u naast een groenomgeving ook bijvoorbeeld een houten tuinhuis laten bouwen, bestrating laten leggen of een vijver laten aanleggen? Onze hovenier neemt het allemaal mee in de heldere offerte. Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een tuin voor uw bedrijf? Ook daar informeren wij u uitgebreid over.

Laat een hovenier uit ons team een offerte voor u opstellen

Een tuin laten aanleggen zonder onverwachte kosten, bijvoorbeeld een mooie nieuwe achtertuin, dat kan bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in Sint-Michielsgestel. Voor ons team zijn heldere communicatie en het nakomen van afspraken even belangrijk als het leveren van een perfect resultaat. Dit geldt natuurlijk ook voor de werkzaamheden rondom tuinonderhoud. Wilt u contact met onze hovenier opnemen voor een offerte? Plan dan een afspraak in door te bellen naar 073-551 46 98 of door een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.