Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een tuin aanleggen tegen heldere kosten

Wilt u een tuin compleet naar wens laten aanleggen en bent u benieuwd naar de kosten? Geen enkele tuin is het hetzelfde en heeft daarom een nauwkeurig kostenplaatje nodig. Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in St. Michielsgestel geeft u graag alle nodige informatie wanneer uw voorkeuren zijn besproken tijdens een vrijblijvende afspraak bij uw thuis. Onze hovenier stelt een offerte op maat op en brengt u uiteraard goed op de hoogte van de kosten die verbonden zijn aan het aanleggen van uw tuin.

Een tuin aanleggen met scherp zicht op de kosten

Wanneer een hovenier een offerte voor u opstelt, wilt u natuurlijk dat alles duidelijk is omtrent de kosten van het aanleggen van uw tuin. Daarom zorgen wij voor een nauwkeurige maatwerkofferte waarin alles duidelijk is. Uiteraard stellen we het met u vastgestelde budget hierbij centraal. Om de ideale tuin aan te leggen binnen het door u gewenste budget, bespreken we op voorhand alles met u op locatie. Wilt u naast groenomgeving ook bijvoorbeeld een houten tuinhuis laten bouwen, bestrating laten doen of een vijver laten aanleggen? Onze hovenier neemt het allemaal mee in de heldere offerte op maat.

Een hovenier die duidelijk is over uw offerte

Een tuin laten aanleggen zonder onverwachte kosten, dat kan bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in St. Michielsgestel, vlak bij Den Bosch. Voor ons is heldere communicatie en het houden aan afspraken dan ook even belangrijk als het leveren van een perfect resultaat. Dit geldt natuurlijk ook voor werkzaamheden rondom tuinonderhoud. Wilt u contact opnemen met onze hovenier voor een offerte op maat? Plan dan een afspraak in door te bellen naar het telefoonnummer 073-551 46 98. Of vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl. Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een tuin voor uw bedrijf? Ook daar informeren wij u uitgebreid over.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.