Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een daktuin aanleggen nabij Den Bosch

Wilt u graag een daktuin laten aanleggen bij uw woning in regio Den Bosch? Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel, is uw betrouwbare partner. Wij zijn een allround hovenier met ruim dertig jaar ervaring op zak en bestaan uit een team van bekwame, gedreven professionals. Wat uw tuinwensen ook zijn: wij leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op maat. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een prachtige daktuin laten aanleggen bij uw woning

Een daktuin is een tuin die wordt aangelegd op het platte dak van een gebouw en is een mooie variatie op het dakterras. Laat u een daktuin aanleggen bij uw woning, dan profiteert u van vele voordelen. Zo breidt u de leefruimte van uw huis uit en kunt u in alle rust genieten van de buitenlucht. Als specialist in tuinaanleg realiseren wij voor u een daktuin op maat, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Schakel ons in en profiteer van een uitstekende dienstverlening

Wilt u geen daktuin aanleggen, maar heeft u bijvoorbeeld wel interesse in een sedumdak voor uw woning? Ook dan staan onze hoveniers graag voor u klaar. Door onze expertise en ervaring realiseren wij al uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 073-551 46 98, een e-mail te sturen naar info@erickuijpers.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.