Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Een sedumdak voor uw huis in regio Den Bosch

Heeft u interesse in een sedumdak voor uw woning in of nabij Den Bosch? In dit geval kunt u met een gerust hart aankloppen bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers, gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden omtrent tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud. Met ruim 30 jaar ervaring op zak, kunnen wij u garanderen dat wij diensten verlenen van de bovenste plank. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een sedumdak laten aanleggen door een specialist

Laat u een sedumdak aanleggen voor uw woning, dan maakt u een bewuste en duurzame keuze. Met een sedumdak, ook wel een groendak genoemd, creëert u een brandwerende laag op uw dak, wordt regenwater extra goed geabsorbeerd, draagt u bij aan een schonere lucht en verlengt u bovendien de levensduur van uw dak. Naast het feit dat een sedumdak veel praktische voordelen met zich mee brengt, geeft het uw woning in de regio Den Bosch ook een aantrekkelijke uitstraling. Droomt u eerder van een daktuin? Of wilt u uw dakterras onder handen laten nemen? Ook dan vertrouwt u op onze expertise.

Vraag een kennismakingsgesprek met ons aan

Indien u een sedumdak wilt laten aanleggen, staat het team van Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers voor u klaar. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wenst u meer informatie te ontvangen over een sedumdak, of heeft u een specifieke vraag voor ons als professioneel hoveniersbedrijf? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op. Bel naar 073-551 46 98, stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.