Erkend SBB bedrijf

Passie voor groen

Lid van branche vereniging VHG

Groenvoorziening in Den Bosch

Zoekt u een ervaren specialist op het gebied van groenvoorziening die actief is in regio Den Bosch? In dit geval bent u bij Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers in Sint-Michielsgestel op de juiste plek. Als allround hovenier, gevestigd nabij Den Bosch en Vught, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Of u nu uw huidige tuin een grondige onderhoudsbeurt wilt geven of een compleet nieuwe tuin wenst: wij gaan graag voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar onze diensten? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij realiseren de aanleg en het onderhoud van uw groenvoorziening in regio Den Bosch

Wilt u de aanleg van de groenvoorziening rondom uw bedrijf of instelling in regio Den Bosch uit handen geven? Of droomt u van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin bij uw woning? Wat uw wensen ook zijn: als ervaren tuinarchitect steken we graag de handen uit de mouwen en garanderen we u een professionele dienstverlening van de bovenste plank. Ons team bestaat louter uit vakkundig personeel dat het hoveniersproces van a tot z beheerst. Indien u de aanleg of het onderhoud van groenvoorziening overlaat aan ons bedrijf nabij Den Bosch, kunt er dus van op aan dat u ontvangt wat u is beloofd.

Profiteer van onze uitgebreide groenexpertise

Wij realiseren de aanleg of het tuinonderhoud van de groenvoorziening bij uw woning of (bedrijfs)pand nabij Den Bosch, zodat u binnenkort heerlijk kunt wegdromen in het groen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Of heeft u specifieke vragen voor ons als hoveniersbedrijf? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar 073-551 46 98 of stuur een e-mail naar info@erickuijpers.nl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor vragen of het plannen van een persoonlijk gesprek.

© Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers v.o.f.